POGLOBLJENA SVETA MAŠA, PODELITEV V SKUPINAH in AGAPE

Nedelja, 17. december ob 14h v Marijini kapeli pri svetem Jožefu na Poljanah v Ljubljani.

PRIJAVA: https://goo.gl/forms/v7VMaBrG7PvdaIYL2

Prijave so zgolj zaradi lažje organizacije, predvsem dela v skupinah. Nič pa ne bo narobe, če kdo pride tudi neprijavljen ali samo k sveti maši.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK IN SINTEZO za PODELITEV V SKUPINAH PO SV. MAŠI:

  • Kako in po kom mi Kristus daje največ svobode od mojih strahov?
  • Kateri način molitve mi najbolj pomaga, da zajemam iz Njegovega poguma?
  • Kaj mi je bilo v tem času najbolj v pomoč in spodbudo pri spletnem misijonu?

OSTALE INFORMACIJE GLEDE SVETE MAŠE:

Mašo bomo sooblikovali skupaj, zato naprošam vse, ki bi sodelovali s petjem, igranjem na kitaro idr., branjem beril, svojimi prošnjami ali zahvalami ter prinašanjem darov na oltar, da pridejo že ob 13. 30.

V tem času bomo tudi zbirali hrano in pijačo, ki jo boste darovali za naše druženje oz. agape.

 Naloga:  Predhodno zapiši na listek (in ob vhodu v kapelo oddaj v košarico), kje ali kako izgorevaš za druge v Ljubezni v tvojem življenju…npr.: »Jezus, izročam ti svojo družino in prosim…Hvala ker…«). Ta košarica bo poleg kruha in vina pri darovanju prinešena na oltar.

Skupna evharistija bo utrdila naša prizadevanja za večjo bližino z Njim, ki prihaja v jasli naših src. Mi smo telo Vstalega Kristusa. On nas pri maši zbere v občestvo, utrdi v svojem Duhu, nam da novo upanje in moč, da sprejmemo Njegovo zmago nad zlom in mu dovolimo, da vodi naše zgodbe, ki so edinstvene v dragocenem mozaiku Božje zgodbe odrešenja vseh. On, kot popolna Ljubezen prežene vsak strah. Zaupamo in se ne bojimo!

Vsi prijavljeni k udeležbi pri tej sveti maši boste prejeli tudi dodatno gradivo z opisom poglobljenega, duhovnega  pomena evharistije. Zakramenti so najmočnejše sredstvo za srečanje z Gospodom, za božji dotik in zdravilo proti vsem strahovom.

Zato boste lahko med mašo  prejeli tudi BOLNIŠKO MAZILJENJE, ki je namenjeno za vse, za oporo v kakršnikoli stiski ali trpljenju. Jezus je edini zdravnik, ki ozdravlja vse telesne, duševne in duhovne bolezni.

V pomoč za lažjo organizacijo in preverbo interesa za ta dogodek, se prosim PRIJAVITE na:

https://goo.gl/forms/v7VMaBrG7PvdaIYL2

Koristne informacije:

Zemljevid:https://goo.gl/maps/PDczVAtbD5w

Brezplačno lahko parkirate na dvorišču za cerkvijo in na parkirnih mestih okrog cerkve.

Kapela je na levi strani cerkve iz smeri glavnega vhoda.