Romarske duhovne vaje “Po Ignacijevih stopinjah” v Španijo 2015

za tv_rdv_Španija 2015

Veselite se v Gospodu!

»Naš Bog je Ogenj, ki použiva.« Ves čas smo v njegovi navzočnosti in v Njem. Vsak hip hrepeni po nas in nas išče. Če ga sprejmemo za svoje središče se začne počasi vse spreminjati. Še najbolj pa mi sami. Ali upaš tvegati? Ogenj je Duh njegev Besede. Jezus ga je prinesel in kako želi, da bi zagorel in se vnel tudi v tvojem in mojem srcu. Skupaj na poti se lažje odpremo Božjemu Ognju, da nas vname kakor je vnel Ignacija Lojolskega, Frančiška Ksaverja in še mnoge druge brate in sestre. Tudi ti si povabljen v isto pustolovščino. Ne boj se ran. So le priložnost za rast v polnost življenja.

Program in vse informacije:

Zgibanka_romanje Španija2015

Cena romarskih duhovnih vaj je 565 evrov. Cena vključuje avtobusni prevoz po programu, 6 polpenzionov v hotelih ter štiri polne penzione v preprostih prenočiščih (redovna hiša), lično barvno romarsko knjižico, vstopnine po programu, nezgodno zavarovanje in organizacijo izleta. Možno je doplačilo za zdravstveno zavarovanje z asistenco ELVIA (10 evrov) in za zavarovanje rizika odpovedi potovanja (14 evrov).

Pripravljalno srečanje, ki je obvezno za vse udeležence, bo potekalo v nedeljo, 12. julija 2015, ob 16.00 pri sv. Jožefu v Ljubljani.

Prijave: sprejema Silvia na GSM 031 709 763 ali po e-pošti na naslovu romanje.ignacij@gmail.com. Šifra romanja je P01/15.
Prijave sprejemamo do 1. 7. 2015 oziroma do zasedbe mest. Najmanjše število udeležencev je 40.

Dodatne informacije:

SLIKOVNI PRIKAZ ROMANJA

na tajništvu Ignacijevega doma duhovnosti

-pri p. Viljemu Lovšetu: viljem.lovse@gmail.com, GSM: 041 632 626.