V župniji Štepanja vas se ustanavlja skupina za može

skupina za može-Štepanja vas“Čas je, da se možje “vzamemo v roke”, da se zavemo pomena moškega v družini, svoje vzgojiteljske vloge, vloge bojevnika ‘za prav’ in da se podamo v pustolovščino reševanja svojih lepotic – žene in hčera. Tako bomo zgled moža in očeta svojim sinovom. Da oni nadaljujejo z bojevanjem pravih bitk, za treniranje v pravih pustolovščinah in za nov krog reševanja lepotic.”

V župniji Štepanja vas se ustanavlja skupina za može. Vodila jo bosta Aleš Čerin in br. Jaro Knežević. Verjameta, da je čas, da si moški podelimo svoje zgodbe, da se podpiramo, da si pomagamo, da skupaj odkrivamo kakšen je božji načrt za nas – može.

Kdaj in kje? V ponedeljek, 15. februarja 2016 ob 20h v župnijskem domu v Štepanji vasi, Mekinčeva ulica 1, Ljubljana.

Kaj? Srečanje s p. Vilijem Lovšetom, ki nam bo predstavil koncepte dela z možmi, skupaj bomo predstavili način dela in se pogovorili o nadaljnjih srečanjih.

Za koga? Povabljeni poročeni možje in fantje na poti do poroke, pravi dedci, ki želite stopiti na pot odkrivanja božjega načrta za moške in ste pripravljeni na iskanje vsebine v vlogah bojevnika, pustolovca in reševalca lepotic.